Canon imageFORMULA DR-6030C – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-6030C - dokumentskanner

Canons kompakta A3-produktionsscanner Imageformula DR-6030C med hög hastighet är både tillförlitlig och flexibel: perfekt för centraliserade eller lokala kontor eller scanningscentraler. Imageformula DR-6030C är kompakt och ergonomiskt utformad. Den ger snabbare arbetsflöden och ökar produktiviteten med snabb, exakt A3-färgscanning med en rad olika media. Hektiska arbetsmiljöer kan snabbt öka sin produktivitet med de höga färgscanningshastigheterna hos DR-6030C. Canons avancerade CMOS CIS-sensor teknik med tre rader och filöverföringsprocessen med JPEG-komprimering möjliggör färgscanningshastigheter på upp till 80 sid/min (liggande). DR-6030C är bland de mest kompakta A3-produktionsscannrarna på marknaden – passar perfekt på stora kontorsavdelningar eller mindre lokala kontor som har begränsat utrymme. Dokumenten matas in och ut på framsidan vilket gör den enkel och bekväm att använda. DR-6030C ger högkvalitativa bilder scanning efter scanning. Med tre särskilda lägen som är utformade för att förbättra text och ta bort mörka eller mönstrade bakgrunder ger DR-6030C tydliga och läsbara bilder som har optimerats för OCR-program eller för automatisk dataextrahering. Andra funktioner som automatisk färgavkänning, automatisk avkänning av sidstorlek, snedhetskorrigering, korrigering av textriktning och anpassat färgbortfall förbättrar bildkvaliteten och konsekvensen ytterligare. DR-6030C använder samma pålitliga papperstransportsystem som sin marknadsledande föregångare, DR-5010C, och kan hantera upp till 10 000 scanningar per dag utan problem. Valssystemet med hög precision gör att det går att mata in en rad olika dokument utan trassel: från A3-media och plastkort till dokument som är upp till 3 m långa. En inställbar rak pappersbana gör det enkelt att scanna objekt upp till 546 g/m2 tjocka. DR-6010C är den mest energieffektiva produktionsscannern i sin klass och använder endast 46 W vid scanning – du sparar pengar och blir mer mi

Pris: NaN kr

Canon imageFORMULA ScanFront 330 – dokumentskanner

Canon imageFORMULA ScanFront 330 - dokumentskanner

imageFORMULA ScanFront 330 scannar upp till 60 sidor per minut och har en specialutformad matningsvals för pålitlig matning och separering när buntar med blandade dokument scannas. Tack vare den raka pappersbanan kan modellen enkelt scanna många olika typer av dokument, från tjocka till tunna ark och ID-kort. I folioläge klarar den även att scanna A3-format upp till med en meter långa ark. Scannern har också en ultraljudssensor som upptäcker dubbelmatning och säkerställer att viktiga dokument alltid scannas i sin helhet. Till ScanFront 330 finns ett nytt webbaserat SDK (software development kit), som ger utvecklare möjligheten att enkelt skapa individanpassade anslutna “capture-appar”. Utvecklare kan utnyttja scannerns möjlighet att fullt ut överföra metadata i CSV- eller XML-format med bildfilen när de skapar nya och flexibla sätt för att integrera data i befintliga dokumenthanteringsprocesser. imageFORMULA ScanFront 330 innehåller flera avancerade säkerhetsfunktioner, som exempelvis säker åtkomst till enheten, restriktionsinställningar för ökad användarkontroll och kryptering av viktiga dokument med lösenordsskydd. Scannern stöder också LDAP över SSL-kommunikation (LDAPS) som krypterar data som skickas mellan LDAP-klienten och LDAP-servern, vilket förstärker scannerns robusta säkerhetsfunktioner.

Pris: NaN kr

Canon imageFORMULA P-208II – dokumentskanner

Canon imageFORMULA P-208II - dokumentskanner

imageFORMULA P-208II: kompakt och produktiv scanner för mobila användare och hemmet. Den kompakta, snygga och mobila scannern P-208II är det perfekta valet om du är på resande fot eller hemanvändare. Automatisk dokumentmatare för 10 ark och snabb dubbelsidig scanning gör att produktivitetsnivån är hög.

Pris: NaN kr

Canon imageFORMULA DR-C240 Office – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-C240 Office - dokumentskanner

imageFORMULA DR-C240 är en mycket kompakt och kraftfull bordsscanner med en robust design och tillförlitlig pappershantering för scanning av flera dokumentstorlekar och format, inklusive pass.

Pris: NaN kr

Canon imageFORMULA DR-M160II – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-M160II - dokumentskanner

imageFORMULA DR-M160II är en produktivitetshöjande bordsscanner. Den robusta designen, de höga hastigheterna och den tillförlitliga hanteringen av utskriftsmaterial gör den idealisk för pappersintensiv scanning.

Pris: NaN kr

Canon CanoScan LiDE220 – Integrerad flatbäddsskanner

Canon CanoScan LiDE220 - Integrerad flatbäddsskanner

Canon CanoScan LiDE 220 ger snabb och enkel scanning med hög kvalitet. Njut av snabb scanning i hemmet med ypperlig kvalitet med denna ultrakompakta och eleganta scanner. Enkel digitalisering av högupplösta foton och dokument med möjlighet att skicka dem direkt till molntjänster via datorn.

Pris: 804.00 kr

Canon imageFORMULA DR-M160II – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-M160II - dokumentskanner

imageFORMULA DR-M160II är en produktivitetshöjande bordsscanner. Den robusta designen, de höga hastigheterna och den tillförlitliga hanteringen av utskriftsmaterial gör den idealisk för pappersintensiv scanning.

Pris: NaN kr

Canon CanoScan LiDE 110 – Integrerad flatbäddsskanner

Canon CanoScan LiDE 110 - Integrerad flatbäddsskanner

Are you looking for a dedicated scanning solution with great quality, versatility and a compact design? Then the CanoScan LiDE110 color image scanner is sure to impress. The CanoScan LiDE110 features the quality, speed and ease of use you need with a maximum resolution of 2400 x 4800 (optical) dpi for excellent scanning quality for both photos and documents. You’ll immediately notice how easy the CanoScan LiDE110 is to use. Auto document fix automatically delivers beautiful, easy-to-view scans by advanced image analysis and area-by-area data correction while the auto scan mode feature automatically detects the original and saves its appropriate settings. Need to share information? The CanoScan LiDE110 has four EZ buttons that enable you to scan, copy, email or create a PDF faster than ever. You’ll also be able to proudly join the generation green initiative as its one USB cable for data and power provides lower power consumption.

Pris: 587.50 kr

Canon CanoScan LiDE 210 – Integrerad flatbäddsskanner

Canon CanoScan LiDE 210 - Integrerad flatbäddsskanner

Den här LiDE-scannern har en upplösning på 4800 dpi och ett stativ för lodrät scanning för att spara utrymme. Lätt att använda med läge för automatisk scanning och dessutom retuschering av damm och repskador.

Pris: 766.25 kr

Canon imageFORMULA DR-2020U – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-2020U - dokumentskanner

Förbättra dokumenthanteringen på kontoret, sänk kostnaderna för verksamheten och förbättra lönsamheten med DR-2020Us snabba och enkla scanning och mångsidiga pappershanteringsfunktioner Med den lättanvända DR-2020U får små och medelstora företag, och även företagsavdelningar, effektiv dubbelsidig scanning med hög hastighet utan att kompromissa med kvaliteten eller funktionaliteten. DR-2020U är en kompakt scanner med ett snyggt, elegant utseende. Den är utrustad med tre mångsidiga scanningsalternativ som gör den idealisk för hantering av flera olika dokumenttyper – allt från stora fakturavolymer eller rapporter och böcker till fina arkivregister och visitkort för kunder.

Pris: NaN kr

Canon CanoScan LiDE 700F – Integrerad flatbäddsskanner

Canon CanoScan LiDE 700F - Integrerad flatbäddsskanner

LiDE 700 F, som har en unik 3-vägsdesign och ett lock som kan öppnas i 180°, möjliggör högupplöst scanning på skrivbord av alla storlekar. Om du vill ha oöverträffad detaljrikedom och enastående förstoringar scannar du 35 mm-film med upp till 9 600 dpi. Egenskaper LiDE-scanner med CIS-sensor Innovativ 3-vägsdesign Strömförsörjning via USB 2.0-kabel 9 600 x 9 600 dpi filmscanning 4 800 x 4 800 dpi reflekterande scanning 48-bitars färg Läge för automatisk scanning Inställbara snabbknappar Automatisk QARE-retuschering av damm- och skrapskador Scanningsgenialitet: 9 600 dpi upplösning och 3-vägsdesign. LiDE-scanner med CIS-sensor En LiDE-scanner med CIS-sensor ger en vinnande kombination av scanningar med hög upplösning och låg energiförbrukning. Strömförsörjs med en enda USB-kabel som ansluts till en dator. LiDE 700F behöver ingen extra nätsladd, vilket gör den verkligt bärbar och utrymmessparande. Innovativ 3-vägsdesign LiDE 700F har en unik 3-vägsdesign, med utfällbart stativ, som gör att den kan användas i porträtt- eller landskapsläge, men även stående. Det innebär att den ryms på i stort sett vilket skrivbord som helst. 9 600 x 9 600 dpi filmscanning Scanningar med otroligt hög upplösning på 9 600 x 9 600 dpi från 35 mm-film är möjliga tack vare en särskild filmscanningsenhet med klämfäste (medföljer). Det betyder att du kan få enorma förstoringar och utskrifter med imponerande detaljrikedom från dina 35 mm-filmnegativ/-positiv.

Pris: 957.50 kr

Canon imageFORMULA DR-C120 – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-C120 - dokumentskanner

Canon DR-C120 är en användarvänlig skrivbordsscanner med kraftfull programvara för maximal kontorsproduktivitet. Dokumentscannern imageFORMULA DR-C120 är en effektiv, tillförlitlig, enkel och kostnadseffektiv lösning för mindre kontor och företagsavdelningar.

Pris: NaN kr

Canon imageFORMULA P-208 – dokumentskanner

Canon imageFORMULA P-208 - dokumentskanner

Canon imageFORMULA P-208: kompakt och produktiv scanner för mobila användare och hemmet. Den kompakta, snygga och mobila scannern P-208 är det perfekta valet om du är på resande fot eller hemanvändare. Automatisk dokumentmatare för 10 ark och snabb dubbelsidig scanning gör att produktivitetsnivån är hög.

Pris: NaN kr

Canon imageFORMULA DR-C120 – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-C120 - dokumentskanner

Efficient and reliable, the imageFORMULA DR-C120 document scanner is an easy, cost-effective capture solution for smaller offices and corporate departments. Through Canon’s imaging technologies the DR-C120 delivers productive double-sided color scanning up to 40 ipm. A 50-sheet document feeder keeps you working more productively. User-friendly by design, the front panel operation of the DR-C120 makes it easy to stop, start and resume scanning with a touch of a button. You can conveniently initiate a frequent scan job from the ‘Start’ button – which not only saves you time but also ensures accuracy as all settings are already pre-defined for the scan job. The compact DR-C120 provides versatility where desk space is at a premium with a three-way tray design that lets you scan with the eject tray either open, closed or half-open. The DR-C120 is extremely energy efficient using less than half the power than many other similar scanners in its class. For added convenience and power savings the scanner automatically switches off in-line with the PC.

Pris: NaN kr

Canon valssats för skanner

Canon valssats för skanner

Canon is a leader in professional business and consumer imaging equipment and information systems. By developing innovative, high-quality business solutions Canon makes it easy to create, manage, and share images and information better, faster, and more efficiently.

Pris: 847.50 kr

Canon valssats för skanner

Canon valssats för skanner

Canon is a leader in professional business and consumer imaging equipment and information systems. By developing innovative, high-quality business solutions Canon makes it easy to create, manage, and share images and information better, faster, and more efficiently.

Pris: 918.75 kr

Canon DR-C125

Canon DR-C125

Canon DR-C125 Den eleganta, ultrakompakta imageFORMULA DR-C125 är den ultimata lösningen när utrymmet är begränsat. Tack vare den unika, vertikala J-Path-designen är den idealisk för arbetsintensiva avdelningar och på små kontorsskrivbord. Egenskaper Tunn, kompakt design med unik vertikal J-Path-matning Enkel scanning tack vare intuitiva funktioner Snabb dubbelsidig scanning: upp till 25 sidor/min vid 300 dpi Komplett programpaket för alla tänkbara scanningsuppgifter Hybridmodell för Mac- och Windows-användare Superkompakt, användarvänlig scanner som får plats på de minsta skrivborden Kompakt profil, unik design DR-C125 kombinerar unik design och innovativa funktioner och tillhandahåller prisvärd scanning utan att göra avkall på resultatet. Tack vare det vertikala J-Path-transportsystemet är DR-C125 minst i sin klass. DR-C125 kan placeras direkt mot en vägg eller på ett bord där utrymmet är begränsat. Tjocka kort och kort med relief kan enkelt scannas tack vare möjligheten att använda en rak pappersbana, vilket gör DR-C125 otroligt mångsidig. Snabb och tillförlitlig scanning Med DR-C125 får du imponerande hastigheter vid färgscanning med upp till 25 sid/min (eller 50 bilder per minut vid dubbelsidigt), samtidigt som tillförlitlig pappershantering garanteras tack vare ultraljudssystem för avkänning av dubbelmatning. Enkel användning, suveräna resultat DR-C125 är fullspäckad med innovativa funktioner som förenklar scanningen. CaptureOnTouch införlivar en helautomatisk funktion som tillämpar de bästa inställningarna baserat på dokumentinnehållet. Enkel scanning med en kna

Pris: NaN kr

Canon CanoScan 9000F – Integrerad flatbäddsskanner

Canon CanoScan 9000F - Integrerad flatbäddsskanner

CanoScan 9000F är en vidareutveckling av modellen CanoScan 8800F, med ett antal nya förbättrade funktioner som stärker produktiviteten. CCD-sensorn på 9600 x 9600 dpi ger högre kvalitet och oöverträffad detaljrikedom. 48 bitars färgdjup ger exceptionellt korrekt färgåtergivning och bilder som lämpar sig för förstoring och utskrift med hög upplösning. Canon har redan marknadens snabbaste, mest högkvalitativa filmscannrar och med modellen CanoScan 9000F överträffar de sig själva tack vare alla nya prestanda. Med den nya filmadaptern kan en större ljusmängd tränga igenom enheten och ännu snabbare hastigheter uppnås. Många av de bästa funktionerna i Canon CanoScan 8800F finns kvar, inklusive för monterade diabilder och positiv eller negativ rullfilm. Annat som bibehållits är att scannern inte kräver någon uppvärmning och att man med en knapptryckning kan autoscanna till dator, kopia eller PDF. CanoScan 9000F har nu också en teckenigenkänningsfunktion (OCR) för att konvertera tryckt text till redigerbara digitala dokument, så att de inte behöver skrivas in på nytt. Med de sju snabbknapparna nås olika vanliga funktioner på ett enkelt sätt, men i CanoScan 9000F går man ett steg längre – med autoscanningsknappen kan originaldokumentets format identifieras och det scannas och sparas sedan med lämpliga inställningar. Den inbyggda strömadaptern innebär att bordsscannern nu är både kompakt och verkligt portabel. Scannern använder Canons unika teknik FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) Level 3, som avlägsnar damm och återställer repad film med hjälp av infrarött ljus som söker efter fysiska defekter på filmens yta. Scannern innehåller också funktionerna Auto Photo Fix II och Auto Document Fix, som ger användarna fullständig kontroll över de slutgiltiga bildernas resultat och kvalitet. Auto Photo Fix II löser vanliga felaktigheter såsom kontrastlösa ansikten, trista hudtoner eller landskapsbilder med för mycket/för lite färg och kan

Pris: NaN kr

Canon imageFORMULA DR-3010C – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-3010C - dokumentskanner

Canon DR-3010C DR-3010C är Canons ultimata arbetsgruppsscanner, som är anpassad för krävande arbetsmiljöer. Den är kompakt, lättanvänd och kan enkelt hantera stora arbeten. Egenskaper Hög hastighet – 30 sidor per minut med en upplösning på 300 dpi Hållbar för stora volymer Bekväm scanning med 9 förinställda jobblägen Pålitlig med ultraljudssystem för detektering av dubbelmatning Maximera produktiviteten med effektiva funktioner Medföljande programvara för perfekta och snabba resultat Ytterligare information Om du behöver en pålitlig enhet för dina mest krävande arbetsgruppsscanningsuppgifter kommer du inte bli besviken på DR-3010C. överlägsen hastighet Med den kan du enkelt utföra både ad hoc-scanningsuppgifter och mer kritiska uppgifter, som fakturor och transaktions- eller ansökningsformulär. Du kan scanna i svartvitt, gråskala och färg med den fantastiska hastigheten på 30 sidor per minut. Den här imponerande kapaciteten får du även i svartvitt och gråskala, när du scannar med högre upplösningar på upp till 300 dpi. Robusta prestanda DR-3010C kan hantera imponerande 3 000 scanningar per dag och är den mest produktiva scannern i sin klass. Med en dokumentmatningskapacitet på 50 ark i taget kan du enkelt och bekvämt hantera större arbeten. Lättanvänd Den kompakta och moderna DR-3010C passar enkelt in i alla kontorsmiljöer. Dagliga uppgifter kan utföras med en enkel knapptryckning genom enhetens nio programmerbara snabbknappar. De

Pris: NaN kr

Canon imageFORMULA DR-3010C – dokumentskanner

Canon imageFORMULA DR-3010C - dokumentskanner

Canon DR-3010C DR-3010C är Canons ultimata arbetsgruppsscanner, som är anpassad för krävande arbetsmiljöer. Den är kompakt, lättanvänd och kan enkelt hantera stora arbeten. Egenskaper Hög hastighet – 30 sidor per minut med en upplösning på 300 dpi Hållbar för stora volymer Bekväm scanning med 9 förinställda jobblägen Pålitlig med ultraljudssystem för detektering av dubbelmatning Maximera produktiviteten med effektiva funktioner Medföljande programvara för perfekta och snabba resultat Ytterligare information Om du behöver en pålitlig enhet för dina mest krävande arbetsgruppsscanningsuppgifter kommer du inte bli besviken på DR-3010C. överlägsen hastighet Med den kan du enkelt utföra både ad hoc-scanningsuppgifter och mer kritiska uppgifter, som fakturor och transaktions- eller ansökningsformulär. Du kan scanna i svartvitt, gråskala och färg med den fantastiska hastigheten på 30 sidor per minut. Den här imponerande kapaciteten får du även i svartvitt och gråskala, när du scannar med högre upplösningar på upp till 300 dpi. Robusta prestanda DR-3010C kan hantera imponerande 3 000 scanningar per dag och är den mest produktiva scannern i sin klass. Med en dokumentmatningskapacitet på 50 ark i taget kan du enkelt och bekvämt hantera större arbeten. Lättanvänd Den kompakta och moderna DR-3010C passar enkelt in i alla kontorsmiljöer. Dagliga uppgifter kan utföras med en enkel knapptryckning genom enhetens nio programmerbara snabbknappar. De

Pris: NaN kr

Nya produkter

Garmin GPSMAP 64s – GPS/GLONASS-mottagare

Tidningskungen / Tidningar 1970-01-01 02:00:00

Tidningen Sveriges Natur 5 nummer

Tidningskungen / Tidningar 1970-01-01 02:00:00

Tidningen Scientific American 12 nummer