Produkter från Euroflorist

Sortera efter:

Sommarsötma

Skicka ett sommarleende med denna underbara bukett i härliga sommarfärger. En härlig blomstersymfoni som ger den rätta sommarstämingen. Perfekt till sommarfesterna.

Colorado Springs

En glödande nykomling! Orange rosor till aprikos nyanser av gerbera och krysantemum. Värmer alla hjärtan!

Urndekoration i vita och gröna färger

En elegant urndekoration i vita och gröna färger. Den består vanligtvis av blommor som rosor, nejlika, hortensia och dekorativa gröna blad.

Handbukett i cream och höstfärger

En elegant handbukett i cream och höstfärger. Den består vanligtvis av blommor som rosor, nejlika, santini och eklöv.

Begravningskrans i röda färger

Visa din medkänsla och ditt deltagande med denna eleganta begravningskrans som består av blommor som rosor och murgröna.

Glada blommor

När du väljer att skicka denna glada bukett bidrar du samtidigt till forskningen om bröstcancer. Vi skänker 25 kr direkt till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation – BRO när du väljer denna bukett. Var med och bidra. OBS vas ingår ej.

Tropiska Calatheor

Tropisk grön växt med fantastiska, mönstrade blad, planterad i kermaikkruka. Dessa lummiga växter är hållbara, så länge de vattnas regelbundet, så den håller sig fuktig. Bör ej stå i direkt solljus.

Vårfest

Bukett gula rosor och gerbera, vackert sammanflätade med lila säsongsblommor och grönt

Klassiska vita liljor

Vackra, eleganta och stilrena vita liljor. En klassiker som passar alla hem. Obs vas ingår ej.

Vacker begravningskrans

Visa ditt deltagande med denna eleganta begravningskrans. Den består av blommor som rosor, gerbera, nejlikor, snöbollsbuske, hypericum och årstidens gröna blad.

Hurra

Hip hip hurra! En magnifik blandning av blommor i våra nationalfärger och festligt dekorerad med flaggor. Den bästa födelsedagspresent någonsin. Vas ingår ej, men kan läggas till som tillbehör.

Grandiosa gerberas

En djärv bukett med klara cerise gerbera i frodig grönska. För den modiga eller hon som är svag för rosa.

Värme

Ingenting är vackrare än att få en oväntad gåva från någon man bryr sig om. Överraska någon du tycker om med denna vackra bukett av varierande blommor i mjuka och varma färger. Vas ingår inte men kan köpas som en tillvalsprodukt.

Blomsterglädje

En riktig glädjespridare! Buketten är fylld med färgsprakande blommor i varierande färger som verkligen lockar fram leenden. Buketten levereras vackert inslagen i omslagspapper. Vas ingår inte men kan köpas till

Stilfull begravningskrans

En krans inlindad i gröna blad med en vacker utsmyckning på toppen. Den består av blommor som rosor, nejlikor, snöbollsbuske, hypericum och årstidens gröna blad. Ta farväl på ett elegant och vackert sätt.

Handbukett i röda färger

En vacker handbukett i röda färger. Den består vanligtvis av blommor som ranunkel, nejlika och dekorativa gröna blad.

Handbukett i gula färger

En vacker handbukett i gula färger. Den består av gul germini och dekorativa gröna blad.

Urndekoration i gröna och vita färger

En vacker urndekoration i gröna och vita färger. Den består vanligtvis av blommor som hortensia, santini, snöbär och prunus.

Himmelsk hortensia

Få den sköna trädgårdskänslan att flytta inomhus med denna vackra hortensia i lila färger. Hortensian levereras fint inslagen i brunt presentpapper tillsammans med dekorativt band direkt hem till mottagaren. ***OBS BILDEN VISAR STORLEK ELEGANT***

En låda solsken

Ge denna låda till någon som älskar blommor och trädgårdsarbete eller kanske som en gåva till dig själv. Plantera lökarna i trädgården eller på balkongen under sommaren och hösten och se blommorna blomma under våren. Lådan innehåller en mängd vårlökar med blommor i ljusa vårfärger. Bilden är bara ett exempel på vilka lökar lådan kan inneh