Produkter från Apple Store

Sortera efter:

NVIDIA Quadro 4000 för Mac

Quadro 4000 producerar enastående grafiska prestanda för ett stort urval av design-, animations- och videoprogram, så att du kan åstadkomma mer, snabbare. NVIDIA:s professionella programvaruteknik som CUDA och optimerade drivrutiner ger Quadro-grafikprocessorerna möjlighet att göra program som Premier Pro CS5 dramatiskt mycket snabbare, så att du kan strömlinjeforma ditt produktionsarbetsflöde genom at förhandsgranska och redigera flera skikt med HD-video i realtid.

Bättre, snabbare resultat

Med professionella grafikprocessoraccelererade program som DaVinci Resolve, Autodesk Smoke och Mathworks Matlab tillgängliga för Mac, ger Quadro 4000 för Mac dig möjlighet att producera resultat med högre kvalitet på kortare tid.

Avancerad arkitektur

Quadro 4000 för Mac bygger på den banbrytande NVIDIA Fermi-arkitekturen. Det omfattar Scalable Geometry Engine och 256 parallella CUDA-bearbetningskärnor och producerar klassledande prestanda för grafiskt och beräkningskrävande program. Snabb dubbel precision, en unik Quadro-funktion, möjliggör hög noggrannhet och snabba resultat, vilket är kritiskt viktigt för många CAE- eller vetenskapliga program som Matlab. 2 GB höghastighetsminne möjliggör dessutom följsamt arbete med stora datauppsättningar.

Flexibla anslutningar

DisplayPort- och DVI-anslutningar innebär att du får maximal flexibilitet när det gäller val av bildskärmar. En särskild miniDIN-kontakt med tre stifts möjliggör robusta, problemfria 3D-stereoskopiska visningsupplevelser.

Användare som utnyttjar Apple Boot Camp kan dessutom uppleva de fullständiga funktionerna och accelererade prestanda i direkt professionell Quadro 3D-grafik när de kör professionella Windows-baserade program.

Utvecklat för Mac Pro

Quadro 4000 för Mac utformas, testas och byggs av NVIDIA för Mac Pro och ger professionella användare klassens högsta möjliga prestanda, mest avancerade funktioner och högsta tillförlitlighet. Med Quadro i ditt arbetsflöde kan du designa, repetera och producera resultat i högre kvalitet på kortare tid.

KONTOUR Dual Monitor Dynamic Desk Clamp Mount

Oavsett om de används på kontoret eller i hemmet får du en mer produktiv och bekväm arbetsmiljö med bildskärmsarmar från Kontour. Kontour har elegant design med smidda aluminiumdelar. Det är smidigt och välkonstruerat med avseende på funktion såväl som utseende.

Apple mikro-DVI-till-VGA-adapter

Apples mikro-DVI-till-VGA-adapter är speciellt designad för att passa den slanka MacBook Air-profilen. Anslut adaptern till mini-DVI-porten på MacBook Air och VGA-kontakten på adaptern till en extern VGA-bildskärm eller VGA-projektor. Du kan använda denna kabel till både skärmbildsspegling och utökat skrivbord.

Mini DisplayPort till Dual-Link DVI-adaptern

Varje Mac med en Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-port ger dig möjlighet att ansluta en extern bildskärm eller projektor via en adapter. Du kan använda en extern bildskärm som din huvudsakliga arbetsyta eller för att utöka skrivbordet eller också kan du arbeta i speglat läge med en projektor, så att du kan se det som dina åhörare ser.

Använd Mini DisplayPort till Dual-Link DVI-adaptern för att ansluta din Mac till en 30-tums bildskärm med DVI-kontakt (t.ex. en 30-tums Apple Cinema Display HD) och få en fantastisk widescreen-upplevelse med en upplösning på 2560 x 1600 bildpunkter.

Kompatibel med Mac-datorer utrustade med Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-portar.

KONTOUR Single Monitor Dynamic Desk Clamp Mount

Oavsett om de används på kontoret eller i hemmet får du en mer produktiv och bekväm arbetsmiljö med bildskärmsarmar från Kontour. Elegant design med smidda aluminiumdelar innebär att Kontour-fästet varar länge ? med avseende på funktion såväl som utseende.

KONTOUR Single Monitor Dynamic Column Clamp Mount

Oavsett om de används på kontoret eller i hemmet får du en mer produktiv och bekväm arbetsmiljö med bildskärmsarmar från Kontour. Elegant design med smidda aluminiumdelar innebär att Kontour-fästet varar länge ? med avseende på funktion såväl som utseende.

Apple mikro-DVI-till-DVI-adapter

Apples mikro-DVI-till-DVI-adapter är specialutformad för att passa den slanka MacBook Air-profilen. Anslut adaptern till mini-DVI-porten på MacBook Air och DVI-kontakten på adaptern till en extern DVI-bildskärm eller DVI-projektor. Du kan använda denna kabel till både skärmbildsspegling och utökat skrivbord.

KONTOUR Dual Monitor Dynamic Column Clamp Mount

Oavsett om de används på kontoret eller i hemmet får du en mer produktiv och bekväm arbetsmiljö med bildskärmsarmar från Kontour. Elegant design med smidda aluminiumdelar innebär att Kontour-fästet varar länge ? med avseende på funktion såväl som utseende.

Apples mini-DVI-till-VGA-adapter

Apples mini-DVI-till-VGA-adapter är avsedd för iMac (Intel Core Duo), MacBook och 12-tums PowerBook G4. Anslut adaptern till datorns mini-DVI-port och adapterns VGA-ände till en extern bildskärm eller projektor.

Du kan använda denna kabel till både skärmbildsspegling och utökat skrivbord.

Cinema Display VESA Mount Adapter Kit

Gör att din Cinema eller Cinema HD Display (anodiserat aluminium) kan användas med VESA-kompatibla monteringslösningar som fästanordningar och ledade armar.

Obs! Väggfäste eller ledad arm ingår ej

Med Cinema Display VESA Mount Adapter kan du använda den platta bildskärmen från Apple (anodiserat aluminium) med en rad olika monteringslösningar, t.ex. fästanordningar och ledade armar som bygger på VESA FMPI (Flat Panel Mounting Interface). Den nya serien platta bildskärmar från Apple har ett skrivbordsstativ som kan tas bort. Cinema Display VESA Mount Adapter Kit innehåller ett verktyg med vilket du kan ta bort skrivbordsstativet och ansluta VESA Mount Adapter till bildskärmen. Bildskärmen kan då anslutas till alla VESA-kompatibla monteringslösningar som har en anslutning på 100 x 100 mm.

Sortimentet med platta bildskärmar från Apple (anodiserat aluminium) med VESA Mount Adapter ansluten uppfyller kraven för VESA MIS-D, 100, C-versionen av specifikationen.

Apple Thunderbolt Display (27 tum)

Världens första Thunderbolt-skärm. Inbyggd Thunderbolt-teknik.

Med I/O-tekniken Thunderbolt kan du överföra data mellan dina enheter och datorn med oöverträffad hastighet. Den har två kanaler med 10 Gbit/s genomströmning i bägge riktningar, vilket gör den upp till 20 gånger snabbare än USB 2.0 och upp till 12 gånger snabbare än FireWire 800. Dessutom kan du ansluta hela sex externa enheter till samma port.

Den optimala dockstationen.

Med bara en kabel kan du ansluta en Thunderbolt-kompatibel Mac och få 27 tums högupplöst skärmutrymme, högkvalitetsljud, en FaceTime-HD-kamera, FireWire 800- och Gigabit Ethernet-portar ? och en Thunderbolt-port som du kan seriekoppla flera andra externa enheter till ? exempelvis hårddiskar och videokameror.

Koppla in och slå på.

Thunderbolt Display har en MagSafe-kontakt som strömförsörjer och laddar din MacBook Pro eller MacBook Air. Kontakten finns mitt på skrivbordet, klar att användas. Du behöver inte rulla ut sladden till nätadaptern som följde med datorn. Låt den ligga kvar i datorväskan.

En större bildskärm för dina största idéer.

Anslut din Thunderbolt-kompatibla Mac till en Thunderbolt Display och upplev en panoramavy som inte liknar någonting annat. Den här gigantiska 27-tums glänsande widescreen-skärmen med bioformatet 16:9 har en upplösning på hela 2560 x 1440 bildpunkter. Det innebär större arbetsyta till din MacBook Air eller MacBook Pro. Och en värdig skrivbordspartner till din iMac eller Mac mini.

LED-bakbelysning.

Full ljusstyrka utan fördröjning. Det är den stora fördelen med LED-bakbelysning. Till skillnad från de flesta skärmar, som behöver en stund för att värma upp innan de når full ljusstyrka, tänds LED-bakbelysta skärmar ögonblickligen. LED-bakbelysning ger också större kontroll över skärmens ljusstyrka. Du kan justera Thunderbolt Display så att den passar det omgivande ljuset även i ett mycket mörkt rum.

Inbyggd FaceTime HD-kamera och mikrofon.

Med den inbyggda FaceTime HD-kameran och mikrofonen kan du ansluta din stationära eller bärbara Mac ? öppen eller stängd ? och ringa HD-videosamtal eller ta bilder i Photo Booth.

Datacolor Spyder4ELITE Display Colour Calibrator

Spyder4ELITE är en sensor som ger dig möjlighet att kalibrera alla dina bildskärmar så att visar färger korrekt och spara färgprofiler som tar hänsyn till det omgivande ljuset i ditt rum. Den kan också kalibrera din iPad eller iPhone när du vill demonstrera din video- eller fotokonst för andra.

Mini DisplayPort till DVI-adapter

Varje Mac med Mini DisplayPort ger dig möjlighet att ansluta en extern bildskärm eller projektor via en adapter. Du kan använda en extern bildskärm som din huvudsakliga arbetsyta eller för att utöka skrivbordet eller också kan du arbeta i speglat läge med en projektor, så att du kan se det som dina åhörare ser.

Använd Mini DisplayPort till DVI-adaptern för att ansluta en avancerad digital bildskärm, t.ex. en 20- eller 23-tums Apple Cinema Display, som är utrustad med en DVI-kontakt. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter.

Endast kompatibel med Mac-datorer med Mini DisplayPort.

Apple mikro-DVI-till-videoadapter

Micro-DVI till video-adaptern är specialutformad för att passa den tunna profilen på första generationens MacBook Air. Adaptern ansluts till Micro-DVI-porten i din MacBook Air och har både S-video- och kompositvideokontakter så att du kan visa innehåll från din dator i enheter som TV-apparater, videobandspelare och projektorer med S-video- eller RCA-kontakt (komposit). Videokablar säljs separat.

Mini DisplayPort till VGA-adapter

Varje Mac med en Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-port ger dig möjlighet att ansluta en extern bildskärm eller projektor via en adapter. Du kan använda en extern bildskärm som din huvudsakliga arbetsyta eller för att utöka skrivbordet eller också kan du arbeta i speglat läge med en projektor, så att du kan se det som dina åhörare ser.

Använd Mini DisplayPort till VGA-adaptern för att ansluta din Mac till en analog standardbildskärm, projektor eller LCD-skärm som använder en VGA-kontakt eller -kabel. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter.

Kompatibel med Mac-datorer utrustade med Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-portar.

VESA Mount Adapter Kit for iMac and LED Cinema or Apple Thunderbolt Display

This VESA Mount Adapter Kit allows your 24-inch or 27-inch iMac computer, 24-inch or 27-inch LED Cinema Display, or Apple Thunderbolt Display to be used with a variety of alternative mounting solutions, such as wall mounts and zero-footprint articulating arms, based on the VESA flat-panel mounting interface (FPMI).

With a tool in this kit, you can remove the iMac or display stand and attach the VESA Mount Adapter. Then connect any VESA-compliant mounting solution with a 100 mm x 100 mm attachment.

With the VESA Mount Adapter attached, your computer or display complies with the VESA MIS-D, 100, C version specification.

Apple LED Cinema Display (27-tums platt bildskärm)

Enastående är en underskattning. En större bildskärm för dina största idéer.

Anslut din Mac med Mini DisplayPort till en LED Cinema Display och upplev panoramavyer som skiljer sig från mängden. Du får en enorm 27-tums widescreen-bildskärm med filmliknande 16:9-bildförhållande och fantastisk 2560 x 1440 upplösning. Dess glänsande finish visar dessutom upp grafik, bilder och video i livfulla färger och äkta svart.

Fungerar med alla nya Mac-modeller.

Du kan ansluta din LED Cinema Display till alla bärbara och stationära Mac-modeller i det aktuella sortimentet: MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini och Mac Pro.

Inbyggd bekvämlighet.

Med inbyggd iSight-kamera, mikrofon, 2.1-högtalarsystem och USB-hubb håller LED Cinema Display ditt skrivbord rent och snyggt. Videokonferenser med din bärbara dator stängd. Lyssna på musik utan hörlurar. Låt dina USB-tillbehör sitta inkopplade i bildskärmen så att du blir produktiv på ett ögonblick. Du kan också ansluta din Mac Pro eller Mac mini med Mini DisplayPort och direkt uppleva dessa praktiska video- och ljudfunktioner.

Fördelar med lysdioder.

Lysdioder är solid-state-ljuskällor som är idealiska för att komplettera digitala LCD-skärmar. De tänds mycket snabbt, vilket innebär att du får full ljusstyrka på bildskärmen omedelbart när du ansluter en LED Cinema Display till ditt system. Lysdioder är dessutom helt fria från kvicksilver.

MagSafe-kontakt.

LED Cinema Display passar perfekt tillsammans med din bärbara Mac, eftersom den omfattar en praktisk universell MagSafe-kontakt som driver och laddar din Mac när du är hemma, på kontoret eller i studentrummet. Du kan låta nätadaptern till din bärbara dator ligga kvar i väskan, så att du är beredd nästa gång du ger dig ut.

Anslut via Mini DisplayPort.

LED Cinema Display ansluts till din Mac via branschens nya standardkontakt Mini DisplayPort. Med andra bildskärmskontakter måste du rikta in stift eller trassla med skruvar. Mini DisplayPort-kontakten är enkel att koppla in och enkel att koppla ur.

Grön design.

LED Cinema Display omfattar med bakgrundsbelysning med kvicksilverfria lysdioder och arsenikfritt glas. Bildskärmen är också fri från BFR (bromhaltiga flamhämmande medel) och PVC i alla kablar och komponenter. Glas- och aluminiumkonstruktionen innebär dessutom att stora delar av bildskärmen kan återvinnas, så att dess råmaterial kan användas i andra produkter.

Apples mini-DVI-till-DVI-adapter

Apples mini-DVI-till-DVI-adapter är avsedd för iMac (Intel Core Duo), MacBook och 12-tums PowerBook G4. Anslut adaptern till datorns mini-DVI-port och DVI-änden av adaptern till en extern DVI-bildskärm eller projektor. Du kan också använda adaptern i kombination med tillvalet Apple-DVI-till-ADC-adapter (säljs separat) om du vill ansluta datorn till en äldre bildskärm med ADC-kontakt. Du kan använda denna kabel till både skärmbildsspegling och utökat skrivbord.

Mini DisplayPort till VGA-adapter

Varje Mac med en Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-port ger dig möjlighet att ansluta en extern bildskärm eller projektor via en adapter. Du kan använda en extern bildskärm som din huvudsakliga arbetsyta eller för att utöka skrivbordet eller också kan du arbeta i speglat läge med en projektor, så att du kan se det som dina åhörare ser.

Använd Mini DisplayPort till VGA-adaptern för att ansluta din Mac till en analog standardbildskärm, projektor eller LCD-skärm som använder en VGA-kontakt eller -kabel. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter.

Kompatibel med Mac-datorer utrustade med Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-portar.

Mini DisplayPort till DVI-adapter

Varje Mac med Mini DisplayPort ger dig möjlighet att ansluta en extern bildskärm eller projektor via en adapter. Du kan använda en extern bildskärm som din huvudsakliga arbetsyta eller för att utöka skrivbordet eller också kan du arbeta i speglat läge med en projektor, så att du kan se det som dina åhörare ser.

Använd Mini DisplayPort till DVI-adaptern för att ansluta en avancerad digital bildskärm, t.ex. en 20- eller 23-tums Apple Cinema Display, som är utrustad med en DVI-kontakt. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter.

Endast kompatibel med Mac-datorer med Mini DisplayPort.