Tidningen Modern Psykologi 12 nummer

Läs mer/köp hos Tidningskungen »

Tidningen Modern Psykologi 12 nummer

Modern Psykologi är tidningen som blev utsedd till årets tidskrift 2012 ? och det med rätta!

Detta är en unik tidning om psykologi och hjärnforskning som inte bara är snygg att observera utan har även pumpats med smarta reflektioner och analyser skrivna av duktiga journalister.

Modern Psykologi är en tidning för dig som önskar lära dig mer om våra tankar och känslor, vårt medvetande och vår intelligens samt hur våra relationer till varandra styrs och påverkas av saker runtomkring oss.

Denna nischade tidning om populärvetenskap har tagit sina prenumeranter med storm och är såväl underhållande som inspirerande.

Har du alltid haft funderingar kring varför vi fungerar som vi gör och hur vi påverkas av de yttre faktorerna i vår omgivning? Eller känner du någon som tycker om att fördjupa sig i hur och varför -frågor? Denna tidning är både rolig och lärorik och svarar på många av våra egna funderingar.

Tidningen är perfekt för dig som arbetar med mycket kundkontakt. Arbetar du som exempelvis terapeut eller lärare? Då kommer du att finna denna tidning oerhört intressant!

Modern Psykologi delas ut av förlaget Vetenskapsmedia i Sverige AB och utkommer med 12 nr per år.

Unna dig en prenumeration på tidningen Modern Psykologi och njut av att läsa intresseväckande artiklar om allt som rör människans psykologiska tillstånd. Beställ hem tidningen redan idag!

Pris: 798.00 kr

Nya produkter

Garmin GPSMAP 64s – GPS/GLONASS-mottagare

Tidningskungen / Tidningar 1970-01-01 02:00:00

Tidningen Sveriges Natur 5 nummer

Tidningskungen / Tidningar 1970-01-01 02:00:00

Tidningen Scientific American 12 nummer